Psycholoog Hoorn

Over Joyce Schoenmaker

Waarom ik psycholoog ben geworden is me regelmatig gevraagd. En nadat ik mijn best heb gedaan om een enigszins creatief antwoord op deze vraag te formuleren komt vaak het volgende: “kun je nu ook raden wat ik denk?” Natuurlijk maak ik graag even misbruik van deze vraag, maar als ik er serieus over nadenk schuilt in deze vraag wel een deel van mijn beweegredenen om psycholoog te worden.

Ik observeer graag menselijk gedrag, luister goed naar wat ze zeggen en probeer op basis daarvan te analyseren waardoor gedrag veroorzaakt kan worden. Automatisch maakt dit ook dat je steeds beter wordt in het voorspellen van gedrag en begin je gedragspatronen sneller te herkennen. Deze vaardigheden gebruiken om mensen te helpen zodat ze zich beter voelen maakt dat ik dit een ontzettend mooi vak vind.

Neem contact op met Psycholoog Hoorn

Wil je meer weten over mij, de praktijk of een afspraak maken? Bel dan naar 0229 700 208 of mail naar Psycholoog Hoorn ter attentie van Joyce Schoenmaker.