Psycholoog Hoorn

Psycholoog Hoorn – Demi Hoorn

Mijn fascinatie voor psychologie ontstond al op jonge leeftijd: toen ik in de derde klas van de middelbare school zat, wist ik al dat ik psycholoog wilde worden. Ik geniet ervan om onder de mensen te zijn en hen te helpen.

Als ik niet bezig ben met psychologie, besteed ik mijn tijd aan kalligrafie en het maken van kaarten. Ik ben ook gepassioneerd over sporten en koken, waarbij ik het liefst zonder recepten werk en gezonde gerechten maak. Deze activiteiten bieden mij een complete ontspanning.

Ik heb meestal een positieve kijk op de dingen en geloof dat er altijd mogelijkheden zijn om een situatie te verbeteren. Ik hoop dat ik deze optimistische houding op jou kan overbrengen en je kan helpen om hetzelfde te doen. Soms hebben we echter wat hulp nodig om dit te bereiken.

Het is belangrijk voor mij dat je je comfortabel voelt tijdens onze sessies, en ik wil je geruststellen dat het bezoeken van een psycholoog helemaal niet zo intimiderend is als het misschien lijkt. Ik wil begrijpen hoe je je voelt in een bepaalde situatie en we zullen samenwerken om ervoor te zorgen dat we open en eerlijk met elkaar kunnen communiceren.

Ik zie onze gesprekken als een gezamenlijke inspanning. Ik zal met je meedenken en samen met jou onderzoeken hoe ik je het beste kan ondersteunen. Je bent vrij om alles te vertellen wat je wilt, maar je hoeft niets te zeggen waar je je niet prettig bij voelt. Mensen beschouwen mij als open en toegankelijk, en zeggen dat ze gemakkelijk hun verhaal bij me kunnen doen. Ik ben geduldig en geef je de ruimte die je nodig hebt.

Ik zoek naar therapieën die het beste aansluiten bij jouw behoeften, en ik houd rekening met neuropsychologie, waarbij we kijken naar hoe de hersenen het gedrag beïnvloeden. Samen zorgen we ervoor dat je weer met vertrouwen en een glimlach door het leven kunt gaan.