Over ons – Psychologen Hoorn

Wij zijn Delicia Takes en Marije Spiering van Psychologen Hoorn. In Hoorn hebben we alle bij een eigen praktijk zo zit Delicia op de Nieuwe Steen 25 en Marije op de West 41-A (dit is nabij de Roode Steen). Op onze praktijk kan je met allerlei klachten terecht. We nemen graag de tijd voor je om samen met jou je klacht aan te pakken.

Bij ons kun je voor zowel individuele therapie als voor relatietherapie (alleen bij Marije Spiering) terecht. Buiten kantoortijden op afspraak? Dat is bij ons natuurlijk ook mogelijk.

Psychologen Nederland helpt je verder

In Hoorn zijn er zeer geschikte behandelaren die jou kunnen bijstaan in jouw proces. Het is het gemakkelijkst om telefonisch contact op te nemen. De praktijkassistente van Psychologen Nederland kan dan met jou kijken welke psycholoog het beste bij jou past. Zelfs in het geval dat wij niemand hebben die we passend achten voor jou, kunnen we je helpen om geschikte hulp te vinden buiten ons eigen netwerk. Onderstaand hebben we alvast een aantal zeer geschikte behandelaren uit hoorn afgebeeld. Je kunt ons gerust bellen op 0229 – 700 208 voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Delicia Takes, Psycholoog, Hoorn

Psycholoog Hoorn - Delicia Takes

Ik help je weer je zelfvertrouwen terug te krijgen door verschillende methoden. Het is mogelijk bij mij om therapie te volgen in het Engels en buiten kantoortijd.


Marije Spiering, Psycholoog, Hoorn

Psycholoog Hoorn - Marije Spiering

Wat me intrigeert en inspireert zijn altijd weer de ontwikkelingen die ik zie bij mijn cliënten tijdens het therapieproces. Het is mogelijk bij mij om relatietherapie te volgen en daarbij geef ik therapie ook in het Engels.