Over ons – Psychologen Hoorn

Wij zijn Delicia Takes en Demi Hoorn, Psychologen in Hoorn. In onze praktijk kan je met allerlei klachten terecht, ook buiten kantoortijden. We nemen graag de tijd voor je om samen met jou je klacht aan te pakken.

Meer weten over psycholoog Hoorn?

Ben je benieuwd wat we voor je kunnen doen? Of wil je eerst meer over ons weten voordat je een intake inplant? Bel dan vrijblijvend naar 085 4015 337 of plan hier direct je adviesgesprek . Onze praktijkassistentes kijken graag mee met je hulpvraag en beoordelen of wij goed bij je zouden kunnen passen. Zo niet? Dan zoeken ze een andere psycholoog in de buurt voor je.

Demi Hoorn, Psycholoog, Hoorn

Psycholoog Hoorn - Demi Hoorn

Ik werk vooral veel met de behandelmethode cognitieve gedragstherapie. En wil hiermee laten zien dat je gedachten niet altijd kloppen. Verder vind ik het belangrijk dat jij je bij mij op je gemak voelt. Je zult merken dat naar een psycholoog gaan helemaal niet zo spannend is als je vooraf misschien denkt. Ik heb aandacht voor hoe je je voelt bij de situatie en wil ik er samen met jou voor zorgen dat we zo eerlijk mogelijk tegen elkaar kunnen zijn.

Lees hier meer over mij.


Delicia Takes, Psycholoog, Hoorn

Psycholoog Hoorn - Delicia Takes

Ik ben Delicia, psycholoog in Hoorn. Ik kan je helpen met allerlei soorten klachten. Van angst tot trauma en van rouw tot slaapproblemen. Ik ben vrij praktisch ingesteld, ik werk vooral in het ’hier en nu’. We gaan niet eindeloos graven in het verleden, maar concentreren ons op de toekomst.

Lees hier meer over mij.