Tarief en vergoeding van therapie bij Psycholoog Hoorn

  • Psychologisch consult regulier (1-op-1 afspraak): 118 euro
  • Psychologisch consult lang (1-op-1 afspraak): 177 euro
  • Relatietherapie regulier: 135 euro
  • Relatietherapie lang: 202,50 euro

Voor afspraken buiten kantoortijd geldt een toeslag van 25 euro (exclusief eventuele btw).
Tijdens het intakegesprek bepaal je samen met de psycholoog welk type afspraak past bij jouw behandeling. Jouw wensen en behoeften staan altijd voorop. Bovengenoemde duur van de reguliere sessies is 45 minuten en van de lange sessies 75 minuten.


Vergoeding via je werkgever

Je kan op verschillende manieren vergoeding krijgen voor je therapie. Wanneer je aanvullend verzekerd bent kan het zijn dat jouw verzekeraar je therapie (deels) vergoed. Vraag dit na bij je zorgverzekeraar. Maar ook veel werkgevers willen therapie voor hun medewerkers vergoeden. Lees hier hoe vergoeding via je werkgever zit.

Afspraak afzeggen

Een afspraak afzeggen kan altijd, maar laat het dan 24 uur van tevoren weten, dan kunnen we nog iemand anders inplannen. Als je te laat bent met afzeggen, dan brengen we de kosten in rekening.
Als je nog vragen hebt over therapie in Hoorn, of als je wilt weten of we je kunnen helpen: bel dan naar 085 4015 337 of plan je adviesgesprek in bij onze praktijkassistentes in Hoorn.

De voordelen van onze praktijk

Je hoeft niet te wachten: De meeste psychologen die buiten de vergoeding vallen hebben geen wachtlijsten en kunnen je ook heel goed doorverwijzen.
Een persoonlijke benadering: Kleinere praktijken zoals de onze besteden in de regel meer aandacht aan hun cliënten: je bent geen nummer, het is persoonlijker, directer en we werken met meer persoonlijke toewijding. Daarbij hebben we geen wachtlijsten.
De klacht en de behandeling worden niet gemeld bij de ziektekostenverzekeraar: Veel mensen vinden het fijn om hun psychische klachten of problemen voor zichzelf te houden en vinden het dus vervelend om een hele tijd later keer op keer geconfronteerd te worden met die ene periode uit hun leven.


Contact – Psycholoog Hoorn

Als je nog vragen hebt over de kosten of de tarieven die we handteren: bel dan 085 4015 337 voor een kennismaking naar psychologen Hoorn.