Met welke klachten ga je naar psycholoog Hoorn?

Als je het gevoel hebt jezelf niet meer te zijn. Als angst je leven beheerst. Als je te vaak te lang wakker ligt van de zorgen. Als je gekweld wordt door pijn of verdriet. Als jullie vastlopen in je relatie. Als je vastloopt in jezelf, en het gevoel hebt dat er iets niet klopt in je leven…

Er zijn zoveel gevoelens van zingeving tot verdriet, van sociale problemen tot somberheid. Waarschijnlijk zit jij nu ergens mee. Iets dat je misschien moeilijk onder woorden kunt brengen. Je hoeft niet alles te weten voordat je contact met een psycholoog opneemt.

Maak het jezelf niet te moeilijk

Het is makkelijk om te verzanden in een oneindige puzzel over jezelf. Je wilt zo graag alles weten. Waar het vandaan komt. Wat voor klacht het is. Of andere mensen dat ook hebben en wat dat dan precies is. Je wil eigenlijk zelf de psycholoog en de cliënt zijn en met een hele heldere beschrijving van alles naar een psycholoog gaan.

Maar dat hoeft niet. Het is zonde als je jezelf met zoiets opzadelt. Dat hoef jij niet te kunnen allemaal. Niet alleen. Vertel je verhaal, zo vaag, verbrokkeld, onaf en misschien wel schaamtevol als het is. De psycholoog herkent er waarschijnlijk heel veel in.

Maak het jezelf een klein beetje makkelijker. Je hebt nog genoeg zwaar werk voor de boeg. Jij hebt nu een klacht! En je weet dat je er niet alleen uit komt. Gun jezelf die eerste rust, ruimte en opluchting van een afspraak. Neem contact met ons op, dan kijken we samen of we je verder kunnen helpen.

Waar je last van kunt hebben:

Maak een afspraak met psycholoog Hoorn

Ben je benieuwd hoe wij je kunnen helpen bij je klachten? Of wil je meer informatie? Bel dan vrijblijvend 085 4015 337 of plan hier direct je adviesgesprek in met onze praktijkassistentes.