Psycholoog Hoorn

Over Ilja Seifert

Mijn naam is Ilja Seifert afgestudeerd psycholoog aan de Universiteit van Amsterdam en tevens Psycholoog NIP. Ik heb een betrokken, nuchtere en daadkrachtige houding, met een vleugje humor. In mijn behandelingen maak ik gebruik van cognitieve gedragstherapie, oplossingsgerichte therapie, mindfulness technieken en ben ik opgeleid in het geven van EMDR. 

Daarnaast vind ik het belangrijk om aandacht te besteden aan onderliggende gevoelens en het doorbreken van patronen. Hierbij kijk ik niet alleen naar de klachten, maar ook naar uw krachten. Wanneer u zich meer bewust bent van uw eigen gedachten, gevoelens, patronen, sterke en zwakke kanten gaan wij samen kijken hoe deze aan te passen of bij te schaven, zodat u weer terug in balans komt. Uiteindelijk streven we er samen naar dat u de aangeleerde gereedschappen zelf in praktijk kan brengen zodat u zelf verder kan en terugval leert te voorkomen.  

Neem contact op met Psycholoog Hoorn

Wil je meer weten over mij, de praktijk of een afspraak maken? Bel dan naar 0229 700 208 of mail naar Psycholoog Hoorn ter attentie van Ilja Seifert.